ey rustaahg....

Voor alles wat met beeld te maken heeft kunt u bij Nitro Media terecht. Een compleet nieuwe huisstijl voor een bestaand of beginnend bedrijf ontwikkelen is geen enkel probleem. Tevens kunnen wij Logo's, visitekaartenfolders, brochures en nog veel meer vormgeven.

Wij werken met een simpel globaal stappenplan waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.

Stap 1 Kennismakings-gesprek

Om in de toekomst goed met elkaar samen te werken is het verstandig om elkaar eerst beter te leren kennen via een goed gesprek. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek, al is telefonisch of via WhatsApp uiteraard geen enkel probleem. Tijdens dit gesprek komen ook uw wensen en behoeften voor het project aan bod.  Waar mogelijk is zullen er altijd voorstellen gemaakt worden om vanuit een professioneel oogpunt de kwaliteit te waarborgen.

Stap 2 Schets ronde

Bij deze stap staat nog niks vast. Wij geven graag onze creativiteit de vrije hand om met verschillende en verrassende opzetjes te produceren. Die leveren wij bij u aan van waaruit we ongetwijfeld kunnen voortborduren naar de volgende stap.

Stap 3 Aanpassingen

Nadat er een richting is gekozen kan er een concreet ontwerp geproduceerd worden. Het kan voorkomen dat hier een aantal correctierondes voor nodig zijn. Uiteraard is dit bij de prijs inbegrepen

Stap 4 Oplevering

Voila! Uw ontwerp is klaar. Of het nu gaat om een logo ontwerp of magazine; wij leveren u alle bestanden aan die u nodig heeft om er verder mee aan de slag te gaan.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet langer en neem contact op!