ey rustaahg....

Om uw bedrijf goed in de markt te zetten is het belangrijk dat men naar uw boodschap wil luisteren. Tegenwoordig speelt video een grote rol in het verkrijgen van die aandacht. Nitro Media verzorgt diverse videoproducties

Wij werken met een simpel stappenplan waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Stap 1 Kennismakings-gesprek

Om in de toekomst goed met elkaar samen te werken is het verstandig om elkaar eerst beter te leren kennen via een goed gesprek. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek, al is telefonisch of via WhatsApp uiteraard geen enkel probleem. Tijdens dit gesprek komen ook uw wensen en behoeften voor het project aan bod.  Waar mogelijk is zullen er altijd voorstellen gemaakt worden om vanuit een professioneel oogpunt de kwaliteit te waarborgen.

Stap 2 Voorbereiding

Om vroegtijdig verwarring te voorkomen stellen wij een briefing op waarin exact wordt aangegeven wat er precies van elkaar verwacht wordt. Daarna leveren wij een draaiboek, script en eventueel storyboard aan, om zo een duidelijk beeld te geven wat u kunt verwachten.

Stap 3 Uitvoering opnames

In deze stap zijn we druk bezig met het produceren van videomateriaal. Dit kan uiteraard op locatie en op meerdere datums.

Stap 4 Montage

Na het verzamelen van het beeld materiaal wordt de video opgebouwd aan de hand van het vooraf goedgekeurde script. Hieruit ontstaat een ruwe versie van uw film waarbij ruimte onstaat voor kleine aanpassingen en/of veranderingen. Deze versie finetunen net zolang totdat u het gewenste resultaat heeft.

Stap 5 Oplevering

U ontvangt van ons de definitieve versie van de video!